Prea mulţi cai putere pentru un începător

5382

Un BMW cu mulţi cai putere sub capotă s-a proptit în această dimineaţă în gardul fostei uzine CMB. Accidentul a fost provocat de o tânără de 18 ani din Bocşa, care nu a putut controla bolidul. În urma evenimentului, şoferiţa începătoare a fost rănită şi a fost scoasă din maşină de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Bocşa. Ea a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

„Fata se deplasa pe strada Funicularului din localitate, dinspre Timişoara spre Reşiţa şi, la un moment dat a pierdut controlul volanului, după care a intrat cu autoturismul în gardul fostei uzine, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, agent şef adjunct Cecilia Dăneţ.

Citeşte şi: Grav accident rutier, cu 6 victime, în Bocşa!

Cel mai probabil, accidentul s-a produs cauza vitezei şi a carosabilului umed, dar şi din cauza lipsei de experienţă a conducătoarei auto.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)
Foto: SVSU Bocşa

4 COMENTARII

  1. Ce bolid ma? La 2000€ ala-i bolid? Si 136 de cp ala-i bolid? Radioresita nr.1 la cei mai penibili

  2. Părerea celei vătămate ați cerut-o? Felul în care este scris articolul ii aduce numai cârcotași, probabil sunt singurii care vă citesc știrile prost calificativ. Fiți mai profesioniști.

Comments are closed.