Prea beat pentru etilotest. Nu a reuşit nici să sufle în aparat

Un şofer din Pojejena a fost depistat noaptea trecută în trafic, fiind în stare avansată de ebrietate. Bărbatul în vârstă de 59 de ani nu a reuşit să sufle în aparatul etilotest, aşa că i-au fost recoltate probe din sânge pentru stabilirea alcoolemiei, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, agent şef adjunct Cecicia Dăneţ.

„În jurul orei 23.15, poliţiştii oraşului Moldova Nouă au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 57 A, între localităţile Pojejena şi Şuşca. Conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani, din Pojejena, emana halenă alcoolică şi întrucât acesta nu a reuşit să efectueze testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spitalul din Moldova Nouă, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Şoferul se va alege cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat şi conducere sub influenţa alcoolului.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles