Porţile de intrare în Reşiţa arată sub orice critică. Primarul Ioan Popa a pus gând rău construcţiilor ilegale

Intrările în Reşiţa se află sub orice critică.  Primarul Ioan Popa avertizează  proprietarii de terenuri care au ridicat construcții ilegale în apropierea drumului că este cazul să le demoleze.

Edilul atrage atenţia că pe lângă problema de estetică, există și un adevărat pericol în cazul unor accidente.   În perioada următoare vor fi efectuate controale pe această temă, iar cei care nu respectă legea vor plăti, susţine Ioan Popa.

Primarul Ioan Popa: Anunț, pe această cale, toți proprietarii de terenuri din zonă că au obligația să își întrețină într-un mod corespunzător proprietățile. Este inadmisibil ca, la nici măcar un metru de un drum național, unele persoane să ridice construcții ilegale. Pe lângă problema de estetică pe care orice om civilizat o observă la poarta de intrare în oraș, există și un adevărat pericol în cazul unor accidente. Nu degeaba este interzis prin lege să construiești la distanță de minim 10 metri de un drum național, chiar dacă terenul este proprietate privată. Astfel, îi rog pe cei care se știu în astfel de situații să înceapă să își desființeze construcțiile ilegale. În perioada următoare o să facem controale pe această temă și, chiar dacă acest demers nu este unul care are ca scop aplicarea de amenzi, cei care nu respecă legea vor plăti.

Între timp, Primăria Reşiţa pune la punct intrările din oraș. Sunt refăcute rigolele de pe marginea drumului și îndepărtată vegetația crescută ani la rând în mod necontrolat.

Prea mult timp aceste zone au fost ocolite de reprezentanții administrației locale și au ajuns să arate sub orice critică. Am început cu accesul dinspre Caransebeș, unde colegii de la Direcția de întreținere intervin pentru a reface rigolele de pe marginea drumului și pentru a îndepărta vegetația crescută ani la rând în mod necontrolat.

De același autor

Related Articles