[UPDATE] Autorităţile l-au găsit pe bărbatul pierdut într-o pădure din apropiere de Lugoj

DSC_0289

Marţi, 25.03.2014

ora 12.00

Constantin Taraşi, bărbatul care a apelat ieri numărul de urgenţă 112, le-a declarat poliţiştilor că s-a rătăcit în urmă cu patru zile. Atunci a plecat însoţit de patru bărbaţi de etnie rromă spre o stână unde ar fi urmat să lucreze ca cioban. Însoţitorii săi l-ar fi lăsat pe marginea drumului în apropiere de localitatea Hezeriş, iar acesta s-a rătăcit. De la Poliţia din Bethausen bărbatul a fost transportat pentru investigaţii medicale la Spitalul Municipal din Lugoj. Starea generală a acestuia este bună, cu uşoare dureri în zona stomacului. Medicii de pe ambulanţa care l-a preluat au declarat că acestea sunt probabil din cauza faptului că nu a mâncat nimic de câteva zile.

pompieri disparut

sursa foto: redesteptarea.ro

ora 10.00

Persoana dispărută ieri în pădurile din zona Lugoj a fost descoperită  în această dimineaţă, în jurul orei 9,30 în pădurea de la Leucuşeşti, localitatea Bethausen, bărbatul fiind cooperant şi într-o stare bună. Din primele cercetări, autorităţile au aflat că acesta se numeşte Constantin Taraşi şi este din localitatea Coarnele Caprei din judeţul Iaşi. Cel care l-a găsit este pădurarul Alin Avramescu de la Ocolul Silvic Lugoj. Vă reamintim că ieri o persoană a sunat de mai multe ori la 112, semnalând că este bolnav şi că s-a rătăcit într-o pădure, după care a pierdut contactul cu salvatorii, aceştia căutându-l mai bine de opt ore prin pădurile din zona satului Ţipari şi mai apoi, până la lăsarea nopţii, în pădurea de la Ana Lugojana.

ora 06.00

La ordinul prefectului judeţului Timiş, au fost întrerupte căutările în jurul orei 21.30, urmând a fi reluate în această dimineaţă la ora 7:30. Pe parcursul nopţii, patrulele de jandarmi şi poliţie au continuat activităţile de identificare în localităţile din zonă. În decursul celor 8 ore de căutări,  autorităţile au verificat o zonă de 800 de hectare.

Luni, 24.03.2014 – ora 21.00

Peste o sută de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, dar şi mai mulţi câini de urmă,  caută un bărbat de aproximativ 40 de ani care s-a rătăcit într-o pădure din apropiere de Lugoj, după ce acesta a sunat la 112,  afirmând că este rănit. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat”, Sindia Vlaia, a declarat că bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori. „Prima dată când a sunat, după ora 15.00,  a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. Ultimul contact dintre echipele de căutare şi persoana rătăcită în zona Lugojului a avut loc după ora 16 când acesta le-a transmis că s-a urcat într-un copac de frica fiarelor sălbatice”.  Căutările se desfăşoară şi la această oră,21.00,  zona cercetată fiind pădurea din jurul Hanului Ana Lugojana, la 9 kilometri de municipiul Lugoj. Bărbatul, care locuieste în localitatea Ţipari, este de loc din judeţul Iaşi  şi lucrează ca cioban la o stână din zonă. (Ion Moldovan)

 

Cele mai citite

Related Articles