PNLCaraş-Severin: Manifestarea pusă la cale azi de PSD este absurdă

Astazi la sediul PNL din Resita au sustinut o conferinta de presa dr.Jaro Marsalic – prim-vicepresedinte al Filialei Judetene, Danut Florea – consilier municipal Resita si Viorel Basag- presedintele Organizatiei Judetene a Oamenilor de Afaceri Liberali. Principala tema de discuţie a fost legata de „Marele Miting de la Bucuresti”. Dr.Jaro Marsalic a distribuit jurnalistilor următoarea declaratie:

„Manifestarea pusă la cale azi de PSD este absurdă, fără precedent în democrațiile europene: reprezentanții Puterii să protesteze în susținerea Puterii. În fapt, este un miting pentru promovarea imposturii, incompetenței, chiar la vârful Guvernului.

Este o manifestare pentru sprijinirea unei rețete de guvernare falimentare a cărei efecte a nenorocit milioane de români, prin creșterea prețurilor, prin majorarea substanțială ratelor, prin frânarea dezvoltării economice în mediul privat și implicit prin frânarea creșterilor salariale.

Ne întrebăm – retoric – dacă la Mitingul de susținere a lui Dragnea și Dăncilă vor participa din Caraș Severin cei ce acum un an au participat la Mitingul de la Caransebeș de susținere a fostului premier Sorin Grindeanu? Oricum, costurile deplasării la București sunt incomparabil mai mari cu cele ale deplasării la Caransebeș. Cine le suportă?

Avem informații din primării și instituții publice că oamenii sunt constrânși să meargă la București „pentru a ieși la numărătoare“. Dar chiar și unii dintre primarii PSD sunt nemulțumiți că sunt și ei constrânți să constrângă pe alții. Nemulțumiți pentru cheltuielile pe care trebuie să le suporte… Respectăm dreptul acestora de a-și păstra anonimatul cunoscut fiind faptul că în PSD libertatea de exprimare se pedepsește.”

De același autor

Related Articles