PNL Caraș Severin susține ambii candidați la șefia partidului. Delegații vor vota în funcție de opțiunea personală

Filiala PNL Caraș-Severin a decis în urma ședințelor Colegiului Director Județean din 16 si 17 septembrie, când au fost prezentate cele douã moțiuni pentru Congresul din 25 septembrie 2021, ca mandatul pentru cei 113 delegați din Banatul de Munte să nu fie imperativ pentru Ludovic Orban sau pentru Florin Cîțu. În consecință, decizia va fi una individuală, în funcție de opțiunea personală a fiecărui delegat.

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, se arată că:


Moțiunea “Forța Dreptei” depusã de candidatul Ludovic Orban reprezintã o propunere viabilã și performantã pentru PNL, astfel încât partidul sã fie un reprezentant autentic al dreptei în România, votul fiind favorabil pentru a fi susținutã și prezentatã la congresul PNL.

Moțiunea “România liberalã” depusã de cãtre candidatul Florin Cîțu, este un proiect politic argumentat care propune dezvoltare și performanțã în perioada urmãtoare, motiv pentru care votul filialei a fost favorabil susținerii și prezentãrii în cadrul alegerilor de peste o sãptãmânã.

Neînregistrându-se niciun vot ÎMPOTRIVA acestor Moțiuni, Colegiul Director Județean al Filialei PNL Caraș-Severin a votat în unanimitate ca Mandatul pentru cei 113 delegați din Banatul de Munte sã nu fie imperativ pentru a se vota unul sau altul dintre cei doi candidați la Congresul PNL.

Urând succes ambilor candidați, liberali autentici și cu funcții de mare responsabilitate in Statul Român, Florin Cîțu – Premierul României și Ludovic Orban – Presedinte al Camerei Deputaților, ne exprimãm convingerea cã începând din 26 septembrie, indiferent de rezultat, vom face Echipã pentru România.

De același autor

Related Articles