După întâlnirile conducerii Filialei PNL Caraș-Severin cu aleșii locali și județeni din zonele Moldova Noua, Bocșa, Oțelu-Roșu, Băile Herculane, Caransebeș și Oravița, în această săptămână s-a desfășurat întâlnirea săptămânală cu primarii, viceprimarii și consilierii locali din Anina și Valea Almăjului.

Au fost analizate stadiile de pregătire pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale, s-au dezbătut problemele din organizațiile locale și s-au stabilit măsurile manageriale și programele de acțiune pentru anul 2019.

Totodată, au avut loc discuții despre situația politică națională și locală, constatându-se falimentul evident al guvernării PSD de la nivel central și din Consiliul Județean, recunoscut acum public și de unii lideri ai coalițiilor care conduc România și Județul Caraș-Severin.

În cadrul dezbaterilor, s-au stabilit și metodele prin care o echipă de juriști din cadrul Biroului Politic Județean va sprijini consilierii liberali pentru a întocmi documentațiile administrative ce vor pune în practică propunerilor pentru susținerea comunităților locale.