Peste 700 de reșițeni beneficiază de pachete cu produse alimentare prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate

Primăria Municipiului Reșița, prin Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie în această perioadă pachetele pentru familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat și de alocația pentru susținerea familiei.

”Am primit ajutoarele, lucrăm acum la recepționarea produselor și transmiterea tabelelor și toate documentelor către Prefectură. Ele vor fi distribuite. Beneficiarii sunt cei din ajutor social beneficiari a legii 416/2001, republicată, cu modificări și completări și cei care beneficiază de alocații de susținere a familiei. Pachetele pot fi ridicate zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00-12.00 de la Direcția de Asistență Socială Piața Republicii, numărul 44,  în zona Muncitoresc. În tranșa aceasta se încadrează doar persoanele beneficiare de ajutor social și de alocație pentru susținerea familiei. Beneficiarii care se află pe listele permanente vor veni doar cu actul de identitate pentru a intra în posesia pachetelor”, spune Ana Stângu, șef birou Direcţia de Asistenţă Socială Reșița.

Pentru municipiul Reșița au fost distribuie 768 de pachete cu produse alimentare prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. 

De același autor

Related Articles