Peste 600 de amenzi rutiere pe șoselele din Caraș-Severin

Peste 600 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în zilele de weekend de polițiștii rutieri din Caraș-Severin. Ca măsură complementară, au fost reținute 37 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Ca de obicei, cele mai multe amenzi au fost date pentru depășirea vitezei regulamentare, spune purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru.

„Polițiștii au aplicat 601 sancțiuni contravenționale, dintre care 235 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. 17 conducători au fost înregistrați de aparatele radar în timp ce circulau cu autovehiculul, depășind limitele de viteză cu peste 50 km, respectiv peste 70 km/h. În toate cazurile au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au fost reținute permisele de conducere pentru 3, respectiv 4 luni. Totodată, 64 de bicicliști și 40 de pietoni au depistați în timp ce încălcau prevederile legale, fiind sancționați contravențional”.

În urma controalelor, au fost constatate şi 10 infracţiuni, dintre care patru privind conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cele mai citite

Related Articles