Percheziţii la hoţii din Dîrvari

DSC02096

Polițiștii au pus în aplicare astăzi, șapte mandate de percheziție la domiciliile a patru persoane din comuna Dîrvari, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului. Descinderile în cauză au urmărit identificarea de bunuri ce fac obiectul infracțiunilor de furt sesizate pe raza comunei Dîrvari și suspectate că ar fi comise de către persoanele vizate. Percheziţiile au fost efectuate de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Secției nr.6 Poliție Rurală Cujmir, Postului de Poliție Dîrvari și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. În urma activităților întreprinse, au fost identificate mai multe bunuri de uz gospodăresc provenite din infracțiuni de furt. Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 28 ani, sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind conduse la sediul Postului de Poliție Dîrvari, în vederea continuării cercetărilor.
Concomitent cu descinderile efectuate, polițiștii municipiului Drobeta Turnu Severin, municipiului Orșova și orașului Strehaia au inițiat și desfășurat acțiuni cu efective mărite pentru combaterea faptelor de natură penală, dar și contravențională.
„În cadrul acțiunilor au fost legitimate 315 persoane, au fost controlate 175 de autovehicule și 42 de societăți comerciale. De asemenea, au fost aplicate 182 sancțiuni contravenționale în valoare de 54.341 lei, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost constatate 5 infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon.
Totodată, în cadrul activităților întreprinse pentru siguranța cetățenilor, polițiștii mehedințeni, numai în decursul acestei săptămâni au identificat și întocmit dosare penale pe numele a zece persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.
Astfel de activități vor continua și în perioada următoare prin organizarea de acțiuni punctuale, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Foto: IPJ Mehedinţi

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles