Pensionarii cărășeni au la dispoziţie 19 serii de bilete pentru tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Caraș-Severin așteaptă finalizarea licitațiilor pentru pachetele de servicii în celelalte stațiuni, altele decât cele care aparțin de Casa Națională de Pensii.


”În continuare, Casele Județene de Pensii așteaptă finalizarea licitațiilor pentru locurile disponibile în unitățile private din țară, altele decât cele care aparțin de Casa Națională de Pensii Caraș-Severin. Până în momentul de față această repartiție nu a fost făcută județului Caraș-Severin și nici în celelalte județe. În momentul în care se termină licitația nu se face nicio contestație. Casa Națională, pe baza criteriilor stabilite în ordinul președintelui care este afișat pe site-ul instituției, va face repartizarea. În momentul când aceasta va fi făcută, Casa Județeană de Pensii Caraș-Severin va afișa pe site-ul instituției repartiția, repartizarea tuturor biletelor de tratament disponibile pentru județul Caraș-Severin”, a spus directorul Casei de Pensii Caraș-Severin, Dorin Brăilă.


Pensionarii din Caraş-Severin au la dispoziţie, anul acesta, 19 serii de tratament balnear prin intermediul biletelor emise de Casa Judeţeană de Pensii.

De același autor

Related Articles