Păstrați distanța de siguranță!

Pe majoritatea drumurilor din vestul țării se circulă pe un carosabil umed și au fost înregistrate și evenimente rutiere. Pe autostrada A1, în zona Remetea Mare, pe sensul de mers Lugoj – Timișoara, se circulă doar pe banda a 2-a. Acolo a avut loc un accident în care a fost implicat un autoturism care a acroșat un autotren.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe banda 1, sens de mers Lugoj-Timișoara, iar la kilometrul 494, în apropierea localității Remetea Mare, a intrat în coliziune față-spate cu un autotren condus de un alt bărbat, care circula regulamentar în fața sa. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed.

De același autor

Related Articles