[AUDIO] Părintele Laurențiu Mateia, slujitorul bisericii de la Spitalul Judeţean din Reșița, testat pozitiv cu noul coronavirus

Un nou caz de coronavirus a fost semnalat în comuna Fârliug, chiar de către primarul Ioan Borduz și viceprimarul Petru Marcu.

Este vorba de un cetătean care locuiește în Reșița, originar din localitatea Fârliug, care ar fi intrat în preziua Paștelui în contact cu vecinii săi si alte cunoștințe din localitatea amintită. Edilul Ioan Borduz ne-a explicat că reprezentanții DSP nu au dispus nicio măsură în privința celor care au intrat în contact cu părintele Laurențiu Mateia, cel care slujea la biserica Spitalului Județean de Urgență din Reșița:

Contactat de Radio Reșița,  medicul Romeo Dumitrescu, directorul Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin, a confirmat rezultatul pozitiv la testarea efectuată de părintele Laurențiu Mateia originar din Fârliug, situație semnalată de primarul comunei Ioan Borduz. De asemenea, Dumitrescu consideră că răspândirea virusului ar putea fi aproape inexistentă în rândul cetăţenilor din Fârliug, ca urmare a faptului că membrii familiei părintelui au fost testati iar rezultatul a fost negativ.

Părintele Laurențiu Mateia se află în acest moment internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Pe această cale îi dorim însănătoșire grabnică!

De același autor

Related Articles