Palatul Copiilor din Reșița oferă 22 de cercuri gratuite pentru copii, de la 5 la 18 ani

Peste 1.300 de copii din Caraş-Severin s-au înscris până acum la cele 22 de cercuri ale Palatului Copiilor Reşiţa. Toate activităţile sunt gratuite.

În momentul de față avem un număr de douăzeci și două de cercuri. Avem carting, radioclub, agrobiologie, floricultură, pictură, desen, pictură pe sticlă, protecția mediului, informatică, educație pentru cetățenie democratică, centru pentru carate al domnului profesor Lipan Zoltan, muzică vocală și instrumentală, cercul de pictură.

De asemenea avem cercul de fotbal băieți, iar o noutate, de anul trecut avem și fotbal fete, două grupe de băieți, două grupe de fete.

Pe lângă cercurile de la noi de la Reșița, avem și filiala de la Clubul Copiilor din Oraviţa unde, de asemenea, avem carting, fotbal băieți, floricultură, protecția mediului și canto clasic și popular.

De asemenea, la Reşiţa, mai avem tenis de masă, fotocineclub şi electronică.

Am diversificat, spre deosebire de anii trecuți, activitățile. Sunt pe două sau trei grupe, între 12 și 15 copii, dar se pot înscrie și mai mulți copii fără niciun fel de problemă.

Aș dori să fac precizarea că toate cursurile sunt gratuite, înscrierile se fac la Palatul Copiilor situat pe strada Ateneului Nr.1, între orele 9:00-16:00.

Permanent avem un profesor de serviciu, se înscrie, merge cu copilul sau părintele la cercul respectiv, ia legătura cu cadru didactic, și se înscrie la orarul pe care copilul poate să vină, menționând că activitățile se desfășoară în timpul liber respectiv dupămasa și în weekend.

La cercurile Palatului de Copii din Reșița, copiii pot participa de la vârsta de cinci ani, până la 18 ani, cu condiția să fie elevi, de aceea aceste cursuri sunt gratuite,” a mai spus directorul, Sorin Savu

Înscrierile la Palatul Copiilor din Reşiţa se desfăşoară până în 15 octombrie la sediul unităţii de pe strada Ateneului Nr.1, în intervalul orar 09:00-16:00, de luni până vineri.

De același autor

Related Articles