Padocul de câini situat pe Drumul Lupacului şi aflat în administrarea Primăriei Reşiţa este renovat în această perioadă. Se amenajează ţarcuri noi, se înlocuiesc uşile şi geamurile, se efectuează lucrări la garduri, cabinetul veterinar şi la corpul 1 în staţiunea de carantină pentru puii şi câinii bolnavi.

Investiţia se realizează împreună cu asociaţia germană Animal Voice. Adăpostul dispune de 400 de locuri, iar în prezent sunt ocupate doar 270, după cum a afirmat şeful Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Daniel Călin.

Împreună cu asociația germană, Animal Voice, cu care padocul de câini are un contract prin asociere facem o ușoară reabilitare, mai facem câteva boxe, reabilităm boxele existente, turnăm beton acolo unde este afectat de timp, facem lucrări de întreținere mai mult… Noi avem undeva la 400 de locuri în padoc, iar în momentul de față avem 270 de câini cazaţi acolo.

Şeful Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Daniel Călin face apel la cetăţeni să adopte câini, procedura fiind foarte simplă. Doritorii trebuie să se prezinte doar cu buletinul la padocul de pe Drumul Lupacului.