Organizația Salvați Copiii Caraș-Severin, punct de lucru al filialei Timiș

Organizația Salvați Copiii Caraș-Severin va deveni din cel de-al 30 lea an de activitate, punct de lucru al filialei din Timiș. Anunțul a fost făcut de către Măriuța Simionescu, președintele filialei în adunarea generală a organizației cărășene:

”Nu ne bucură în mod deosebit acest fapt. Faptul că se știa că există filiala Salvați Copiii în Caraș-Severin și aveam un alt statut, era altceva. Acum ne vom numi punct de lucru sau subfiliala Timișului. Este o idee care s-a preluat de la ceea ce înseamnă Organizația Salvați Copii la nivel mondial, unde se vor niște schimbări radicale în structura organizatorică. Urmează ca în România să se organizeze filiale la nivel regional. Suntem poate primii care încercăm să facem o treabă să fie organizată la nivel regional, să vedem cum se transmite practic la celelalte județe. Carașul și Hunedoara o să fie filialele subordonate Timișului. Oricum proiecte vor rămâne în Caraș-Severin, doar că nu mai există personalitate juridică, totul se va dirija de la Timiș către noi”.

În 2024 Organizația Salvați Copiii Caraș-Severin sărbătorește 29 de ani de activitate și va deveni subfilială a Timișului de anul viitor.  

Cele mai citite

Related Articles