Organigrama Spitalului Caransebeş se discută din nou în şedinţa consilierilor locali

Consilierii locali din Caransebeş se întâlnesc astăzi în şedinţă. Printre proiectele propuse se numără şi cel privind aprobarea organizării Festivalului Serbările Caransebeşului 2019, de către Casa Municipală de Cultură George Suru în parteneriat cu Asociaţia Culturală PORDAMPI.

Cel mai important proiect de pe ordinea de este cel legat de modificarea organigramei de personal din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă. Subiectul a mai fost pus în discuţie şi la şedinţa din 20 august 2019. Aflaţi în sala de şedinţă, cadre medicale şi reprezentanţi ai sindicatului au susţinut că se înfiinţează posturi cu dedicaţie. La rândul ei, Adina Crăciun de la Biroul Resurse Umane al unităţii medicale, a infirmat acest lucru. Tot atunci s-a luat decizia ca pentru clarificări, managerul spitalului, Octavian Dena să fie prezent la şedinţa de astăzi. Şedinţa Consiliului Local Caransebeş este publică.

PROIECTUL ORDINII DE ZI

1.- Alegerea preşedintelui de şedinţa al sedintei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 16.09.2019.

 1. Aprobarea ordinii de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 16.09.2019.
  3.- Aprobarea procesului verbal al sedintei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 30.08.2019.
 2. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al municipiului Caransebes si a listei de investitii pe anul 2019 .
  Iniţiator: Primarul municipiului Caransebes
  Prezintă: Comisia de specialitate nr.1
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării Festivalului ,,Serbările Caransebeşului, 2019″, în perioada 19-22 septembrie 2019 de către Casa Municipală de Cultură ,,George Suru” Caransebeş, în parteneriat cu Asocia?ia Culturală ,,PORDAMPI”, în Parcul Teiuş din municipiul Caransebes.
  Iniţiator: Primarul municipiului Caransebes
  Prezintă: Comisia de specialitate nr.4
 4. Proiect de hotarare privind modificarea HCL nr.228/12.07.2016, cu modificările şi completările ulterioare, privind numirea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Caransebeş şi ai Primarului municipiului Caransebeş în Consiliul de Administraţie al unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Caransebeş.
  Iniţiator: Primarul municipiului Caransebes
  Prezintă: Comisia de specialitate nr.4
 5. Proiect de hotarare privind modificarea structurii existente, completarea/actualizarea Organigramei si modificarea Statului de personal din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Caransebes.
  Iniţiator: Primarul municipiului Caransebes
  Prezintă: Comisia de specialitate nr.5

sursa foto facebook – Primaria Caransebes