Operațiunea „Cablu” în desfășurare

Primăria Reșița a început în urmă cu o lună o acțiune de identificare și etichetare a reţelelor de cablu care au ca suport  stâlpii de tramvai din oraș.

Cu această ocazie, pe lângă cei șase operatori de servicii electronice care au relaţii contractuale cu Primăria Reşiţa – DADPP s-au depistat şi alte reţele de cabluri a căror proprietari nu sunt încă identificaţi. Conform HCL nr.332/20.12.2017, anexa nr.16, toți operatorii economici din municipiu care dețin astfel de rețele, au obligativitatea de a plăti o taxa specială pentru acces pe infrastructura suport stâlpi tramvai, proprietatea municipiului Reșița, în valoare de 110 lei/ stâlp/ an.

Cei vizaţi de acest demers au termen de intrare în legalitate, respectiv de a încheia contracte cu DADPP, data de 31 martie 2018. Informaţii suplimentare se pot obține la Directia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa, str. P. Maior nr. 2, (bloc 800), camera 3344, la tel. 0255-220546 – int. 42 sau prin e-mail patrimoniu@primariaresita.ro, persoana de contact Dimcea Ion-Florin.

La expirarea acestei perioade de grație, angajaţii primăriei vor proceda la dezafectarea reţelelor neidentificate.

Sursa foto caon.ro

De același autor

Related Articles