Olimpicii Reşiţei, la taifas cu fanii de acasă!

“Întâlnire cu excelenţa în sportul olimpic.” Acesta e titlul generic al unei acţiuni de suflet ce îi aduce în prim-plan pe reşiţenii care au trăit aventura olimpică de la Tokyo. Luptătoarea Alina Vuc, mărşăluitorul Marius Cocioran şi antrenorul său, Octavian Măzăran, vin să stea de vorbă cu fanii de acasă. Se va întâmpla astăzi, de la ora 17.00, la Centrul German „Alexander Tietz” din Reşiţa. Cu acest prilej va avea loc şi o festivitate de premiere.

“Acum, după ce euforia Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo 2020 s-a mai risipit, se cuvine să ne arătăm încă o dată recunoştinţa faţă de semenii comunităţii noastre (sportivi şi antrenori) care ne-au reprezentat la cea mai importantă competiţie sportivă organizată la nivel global.

Joi, 09.09.2021, ora 17, toți cei care doresc să se întâlnească cu performerii reșițeni sunt așteptați la Centrul German „Alexander Tietz” Reşiţa, unde va avea loc şi o festivitate de premiere organizată de Centrul Universitar UBB din Reşiţa, Forumul Democratic al Germanilor din Judeţul Caraş-Severin şi Primăria Municipiului Reşiţa”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook a Centrului Universitar UBB din Reşiţa. Înaintea întâlnirii de suflet de la centrul “Alexander Tietz”, cei trei olimpici vor sta la taifas şi cu Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa, în studioul radioului reşiţean. Îi veţi putea asculta pe 105,6 FM, după ora 16.00, în emisiunea “Banatul în direct”.

De același autor

Related Articles