Oamenii legii sunt la datorie în minivacanţa de Rusalii

Peste 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin sunt la datorie la acest sfârșit de săptămână și acționează pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier. Principalul obiectiv al Poliției Române, în această perioadă, este acela de a asigura ordinea și liniștea publică, astfel încât cetățenii să fie în siguranță.

În teren acționează polițiști de ordine publică, poliție rutieră, transporturi, de investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, polițiști criminaliști, iar în cazul unor situații deosebite, luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale sunt pregătiți să intervină. 

Ordine, disciplină şi trafic verificat

Polițiștii de ordine publică acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii rutieri acționează pe drumurile publice din județ pentru a fluidiza traficul rutier pe drumurile spre stațiunile turistice și pe căile de acces către lăcașurile de cult.

În această perioadă se acționează, în medie, zilnic, cu aproximativ 70 de mijloace de intervenție și 12 aparate radar.

Conduceţi cu viteză redusă

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile și măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătății, vieții și a bunurilor.

Dacă plecați la drum, conduceți cu viteză redusă, în special atunci când carosabilul este umed. Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca de acasă!

Respectaţi măsurile anti-COVID19

Reamintim că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum și păstrarea distanțării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19.

La biserică, în parc sau la cumpărături, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi!

Noi suntem la datorie în această periodă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112!

Cele mai citite

Related Articles