10 persoane au fost evacuate în această dimineaţă dintr-o pensiune aflată în apropiere de Caransebeş. Clădirea a fost cuprinsă de flăcări, probabil din cauza unui scurt circuit electric.

Nu s-au înregistrat victime, însă au fost pagube. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, a fost distrus de foc acoperişul anexei pe o suprafaţă de 40 mp, incendiul cuprinzând şi o parte a bucătariei.

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit cu două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu, anunțat în jurul orei 05.00, la anexa unei pensiuni din Caransebeș. Incendiul s-a manifestat la acoperișul anexei, cu pericol de extindere la întreaga pensiune. Pompierii militari au acționat rapid și au localizat incendiul, după aproximativ 2 ore acesta fiind lichidat. Nu s-au înregistrat victime, in momentul izbucnirii incendiului în pensiune aflându-se aproximativ 10 muncitori care efectuau lucrări de renovare, aceștia autoevacuându-se, fiind în afara oricărui pericol. A fost distrus de foc acoperișul anexei și bunuri aflate în interiorul acesteia, incendiul cuprinzând și o parte a bucătăriei. Cauza probabilă a fost scurtcircuit la instalația electrică.

FOTO: ISU Semenic