O noua tranşă de vaccin Pfizer a ajuns în Caras-Severin. Centrele de la Caransebeş şi Moldova Nouă au primit cele mai multe doze

O nouă tranşă de vaccin de la Pfizer a ajuns astăzi în Caraş-Severin. Este vorba despre 2.820 de doze anti SARS CoV. Cum au fost împărţite aceste doze centrelor din judeţ, aflăm de la purtătorul de cuvânt al DSP Daniel Botgros.

Centrele din Staţiunea Băile Herculane, Bozovici, Caransebeş, Liceul Mihai Novac Oraviţa şi Spitalul Orăşenesc, Bocşa, Anina şi Oţelu Roşu au primit fiecare în parte câte 216 doze de Pfizer. Câte 432 au ajuns la Moldova Nouă şi la Spitalul Municipal Caransebeş iar centrul Sabin Păuţa Reşiţa a primit 228 de doze”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Peste 2.000 de persoane sunt pe listele de aştepare ale centrelor de imunizare din Caraş-Severin, la începutul acestei săptămâni. Cele mai multe solicitări sunt tot pentru serul de la Pfizer.

Cea mai lungă listă de aşteptare este la centrul de vaccinare de la sala de sport a Liceului de Artă Sabin Păuţa din Reşiţa. Aici, peste 1.300 de persoane aşteaptă să fie imunizate, timpul de aştepare estimat ajungând la 38 de zile. Sunt locuri libere pentru AstraZeneca, 191 la sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan, 382 la Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reşiţa iar pentru Moderna, sunt libere 129 de locuri la Centrul de Permanenţă de la Slatina Timiş.

De același autor

Related Articles