O nouă ședință fără cvorum la Consiliul Județean Caraș-Severin

A devenit deja o obișnuință ca ședințele ordinare ale Consiliului Județean Caraș-Severin să nu aibă loc din lipsă de cvorum. Așa s-a întâmplat și astăzi, când din 30 de consilieri, au absentat 15. Președintele Romeo Dunca a fost nevoit să renunțe la ședință: Nu avem cvorum, plecăm acasă. Asta este!

“Absența consilierilor este o palmă peste obrazul cetățenilor. Își bat joc de cetățenii care i-au ales, își bat joc de personalul care muncește în Consiliul Județean și care aștepta niște hotărâri de consiliu, își bat joc de cetățenii de pe Valea Bistrei care așteptau o anumită soluție, își bat joc de sănătatea din județ, Ei au fost votați să vină să spună DA sau NU, dar să nu te prezinți, e o mare rușine”, a răbufnit Dunca.

La Reșița au fost prezenți și trei primari de pe Valea Bistrei: Petru Crăsnic de la Glimboca, Romeo Răduță de la Băuțar și Doru Cirdei de la Zăvoi.

„Toți locuitorii de acolo ne dorim să avem un acces mai scurt și mai repede către domeniul schiabil de pe Muntele Mic. Din păcate, unii consilieri nu s-au prezentat în această ședință. Sunt foarte dezamăgit”, a spus Doru Cirdei.

La ședința de astăzi nu a venit niciun consilier PSD, Pro România și PMP, dar au absentat și consilieri liberali.

Dincolo de absențele motivate, este clar că cei care au lipsit, nu au fost de acord cu proiectele propuse pe ordinea de zi.

Vă reamintim că și convocarea din 15 mai a fost suspendată tot din lipsă de cvorum. Nici atunci, aleşii din opoziţie – PSD, PMP şi Pro România nu s-au prezentat, nefiind de acord cu preluarea a două drumuri forestiere care să facă legătura între Poiana Mărului şi Muntele Mic, dar nici cu schimbarea Consiliului de Administraţie de la Spitalul Județean din Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles