[UPDATE] O nouă alertă cu bombă la o școală din Timișoara

UPDATE – Tânărul, în vârstă de 16 ani, vinovat de alertele false din ultimul an, a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, situată pe strada Corbului din municipiul Timișoara.

De această dată, alarma s-a dat la Liceul Sanitar ”Ana Aslan” de pe bulevardul Revoluției din 1989. Conform procedurilor, au fost alertate toate structurile care trebuie să intervină în astfel de situații. Apelul prin 112 a fost primit în jurul orei 12:39, după cum transmit polițiștii timișeni.

Peste 450 de persoane aflate în incinta liceului au fost evacuate.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional.

Tânărul a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă. O amenințare cu bombă, care s-a dovedit a fi falsă, a fost anunțată ieri și la Liceul Teologic Romano-Catolic Gerhardinum din Timișoara.

De același autor

Related Articles