O femeie şi-a perdut viaţa în urma unui accident produs pe DN6 Lugoj – Timișoara

În urma apelului primit prin S.N.U.A.U. 112, la ora 06:09, poliţia a fost solicitată să intervină în urma unui accident rutier produs în localitatea Remetea Mare, pe DN6, dinspre Lugoj spre Timișoara.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara cu 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, 2 ambulanțe SMURD tip B și 1 ambulanță SMURD tip C cu un efectiv de 16 subofițeri.

În accident au fost implicate 1 autotren, încărcat cu fructe, în care se afla doar șoferul și 1 autoturism cu 4 pasageri. În urma accidentului au rezultat 4 victime. S-a intervenit pentru extragerea a 3 victime care au rămas încarcerate, 2 dintre acestea fiind inconștiente. În urma impactului o femeie de 36 de ani, pasageră în autoturism, a decedat.

De asemenea, conducătorul autoturismului, un băiat de 18 ani și o femeie de 52 de ani( pasageri în autoturism) au fost răniți și transportați la spital.

Poloțiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conform autorităţilor, cel mai probabil, tânărul în vârstă de 23 de ani a adormit la volan.

FotoȘ DRDP Timișoara

De același autor

Related Articles