O avere descoperită în urma percheziţiilor din Timiş

Peste un milion 400 de mii de țigarete netimbrate, 45.500 de euro și 400 de grame de bijuterii din aur au fost descoperite de poliţiştii din Timiș în urma a 26 de percheziţii efectuate la persoane bănuite de contrabandă.  

Activităţile au vizat probarea unor infracţiuni comise de persoane bănuite că ar fi comercializat produse accizabile în piețele din județul Timiş, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat 23 de persoane din județul Timiș și municipiul Arad. De asemenea, au fost extinse cercetările şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Timiș în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. S-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale-B.O.S Timisoara, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod”, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, criminaliștilor și polițiștilor de investigații criminale din cadrul I.P.J Timiș.

De același autor

Related Articles