O autorulotă căutată în Italia a fost depistată la Frontiera de la Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat o autorulotă care era semnalată ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autorităţile din Italia.

În data de 17.08.2018, ora 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român V. F., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, la volanul unei autorulote marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene, în data de 18.07.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autovehiculul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi. Drept urmare autorulota, în valoare de aproximativ 35.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Inspectoratul Poliţiei de Frontieră