Nume mari din Europa, Marea Britanie şi SUA vin la Custom Reşiţa 2019!

Reşiţa va fi capitala rock-ului, în această vară. Festivalul Custom, aflat la a doua ediţie, aduce pe scena din Poiana Golului, artişti consacraţi din Europa, Marea Britanie, dar şi din Statele Unite ale Americii.

Cel mai nou nume, anunţat de primarul Ioan Popa  este cel al britanicilor de la Uriah Heep, care împlinesc 50 de ani de la înfinţare. Ei se alătură celor de la The Rasmus, Udo, Doro sau Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Primarul Reşiţei spune că evenimentul ce va avea loc în perioada 5-7 iulie, va fi mai mult de un festival, care poate aduce în oraş 15 mii de persoane.

„Noi am vrut să pornim, de anul trecut, un proiect major acolo, pe partea de rock, dar nu am avut curaj. Nu ştiam efectiv dacă puteam ajunge acolo, dacă putem trage curent sau apă şi să avem nişte servicii minime de siguranţă. Anul trecut am făcut un test care a fost un succes total. Anul acesta o să fie un spectacol cu 3 seri de rock, cu invitaţi cam de pe tot mapamondul. Aşteptările noastre sincere sunt undeva la 15 mii de spectatori”.

Ioan Popa a vorbit şi despre soluţiile găsite pentru cazarea acestor oameni. Se mizează, în special pe amenajarea mai multor zone de camping, în bazele sportive ale Primăriei, dar şi la Secu şi Râul Alb. De asemenea, se vor face şi cazări în căminele liceelor din Reşiţa.

În fiecare din cele trei seri ale festivalului, vor urca pe scenă 6-7 trupe. Spectacolele vor începe la ora 19:00 şi se vor încheia târziu în noapte, a mai spus primarul Ioan Popa.

Biletele la festival pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro

În plus, pentru abonamentele achiziţionate în perioada 19 aprilie – 3 mai, preţul unui abonament pentru cele trei zile de festival este de 200 lei.

sursa foto Primăria Resita-facebook