Noi donaţii de la Fundaţia Comunitară Banatul Montan. Lămpi de purificare a aerului pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa

Fundaţia Comunitară Banatul Montan continuă să sprijine Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Astfel că au fost donate patru lămpi de purificare a aerului, destinate pentru spaţiile care necesită o puritate microbiologică ridicată a aerului.

Aceste dispozitive a căror valoare se ridică la peste 18.000 lei pot fi folosite în prezenţa pacienţilor şi personalului. După cum a declarat directorul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan, Răzvan Todor, două astfel de lămpi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, una la secţia ATI şi una la Boli Infecţioase.

Suntem în permanenţă în căutarea aerului curat. De cele mai multe ori îl găsim în natură: pe munte, pe dealuri, prin păduri. Uneori însă suntem nevoiţi să ajungem şi în unităţile medicale şi ne dorim ca şi acolo aerul să fie la fel de curat. Lămpile din imagine sunt utilizate pentru purificarea completă a aerului şi sunt destinate pentru spaţii care necesită o puritate microbiologică ridicată a aerului. Aceste dispozitive purifică aerul în prezenţa pacienţilor şi personalului.

De același autor

Related Articles