accident rutier

Un bărbat de 57 de ani a decedat aseară în timpul unor manevre de încărcare a unui vagon de tren, în localitatea Cornea. Persoana, angajată la o firmă din Zorlenţu-Mare ca mecanic-utilaj, se afla pe o rampă, moment în care a manevrat greşit vola pe care o conducea, şi s-a răsturnat.

Pentru cercetarea cauzelor accidentului, inspectorii ITM s-au deplasat în localitate,  pentru a stabili dacă a fost accident de muncă sau nu.

Evenimentul este prezentat și de reprezentanții Poliției. În comunicatul IPJ se menționează: „lucrătorii Postului de Poliţie T.F. Băile Herculane au fost sesizaţi despre faptul că în depozitul de cărbune din staţia CFR Cruşovăţ, un utilaj de încărcare tip Volă, a căzut de pe rampă şi este răsturnat pe calea ferată la circa un metru de rampa de încărcare, iar persoana care îl manevra se află sub cabina acestuia şi este decedată. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare împreună cu procuror criminalist, specialişti ITM Caraş-Severin şi lucrătorii TF Băile Herculane, care au stabilit faptul că utilajul aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în Zorlenţul Mare, iar persoana decedată este R.N. de 57 ani, din Iablaniţa”.

(Daniela Tudor)