Muzică și voie bună la Zilele Orașului Băile Herculane

Stațiunea Băile Herculane va îmbrăca în acest sfârșit de săptămână straie de sărbătoare la tradiționala manifestare ZILELE ORAȘULUI BĂILE HERCULANE, care marchează sfârșitul sezonului turistic estival pe Valea Cernei.

Prima zi a manifestărilor începe astăzi, cu săvârșirea slujbei Sfintei Liturghii săvârșită de Prea Sfințitul Lucian – Episcopul Caransebeșului, urmată de slujba religioasă pentru sfințirea Crucii de pe Platoul Coronini din apropierea stațiunii de pe Cerna.

Programul va continua în zona Parcului Central din Centrul istoric al stațiunii, unde sunt așezate standurile pentru comercializarea produselor alimentare și nealimentare, precum și scena unde vor avea loc spectacolele de muzică populară și ușoară, care se vor desfășura între orele 18.00-23.00 în fiecare dintre cele trei zile ale manifestării.

Printre soliștii de muzică populară care vor veni în fața publicului se află Maria Didraga, Adrian Stanca, și Mirela Petrean, iar concertele de muzică ușoară vor fi susținute, printre alții, de Proconsul și Anda Adam.

Manifestările din cadrul ZILELOR ORAȘULUI BĂILE HERCULANE se vor încheia duminică, 10 septembrie, cu un foc de artiicii. Organizatorii ediției din acest an a manifestării sunt Primăriași Consiliul Local Băile Herculane și Asociația DJ-ilor, artiștilor, muzicologilor, producătorilor și interpreților.

Paul-Sever Smadu

Cele mai citite

Related Articles