Modernizarea iluminatului stradal în Lugoj este întârziată de un aviz

Modernizarea iluminatului stradal în Lugoj este întârziată de un aviz pe care deținătorul rețelei trebuie să îl acorde pentru ca pe stâlpi să fie montate noile lămpi de tip led.

Startul lucrărilor de modernizare a circa două treimi din iluminatul stradal din Lugoj este în așteptarea a încă unui aviz de care firma care a câștigat licitația are nevoie pentru demararea lucrărilor. Este vorba despre acordul ENEL pentru a putea interveni la stâlpii de pe străzile din oraș, transmite administrația lugojeană.

În prezent se lucrează la convenția de acord și se așteaptă ca documentul să fie eliberat în cursul acestei luni, ordinul de începere a lucrărilor fiind dat din septembrie.

Firma care va executa proiectul este Global Self din comuna Grădinile, județul Olt și are termen de execuție de 13 luni, de la data când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, a transmis Primăria Lugoj. Valoarea contractului este de 4,6 milioane de lei cu TVA.

Sunt prevăzute 86 de străzi din Lugoj și localitățile aparținătoare Tapia și Măguri unde sunt circa 2.000 de stâlpi, pentru restul de peste 1.000 de stâlpi, primăria caută o nouă finanțare.

De același autor

Related Articles