Mitropolia Banatului – „Îngerul păzitor” al spitalelor şi instituțiilor de asistență socială din Timişoara

Mitropolia Banatului continuă să ajute spitalele din Timişoara, implicate în lupta cu COVID-19, dar şi instituţiile de asistenţă socială.

Mitropolia Banatului a distribuit trei tone de apă îmbuteliată spitalelor din Timișoara: Spitalul Județean, Maternitatea Bega și Maternitatea Odobescu. De asemenea, prin grija Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului au fost împărţite aproximativ 5 tone de alimente mai multor instituții de asistență socială din Timișoara. Este vorba de peste 2 tone de produse din carne și mai mult de 2 tone de legume. Au beneficiat de aceste ajutoare DGASPC Timiș, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Fundația „Pentru Voi” și Fundația „Rudolf Walther” – filiala din Timișoara.

De când a izbucnit această pandemie, provocată de coronavirus, Arhiepiscopia Timișoarei, prin implicarea activă a Părintelui Mitropolit Ioan, se îngrijește aproape zilnic să distribuie ajutoare și alimente persoanelor aflate în lipsuri materiale și completează necesarul zilnic de alimente pentru diferite instituții și fundații de caritate din județul Timiș.

În această perioadă Arhiepiscopia Timișoarei este atentă la nevoile semenilor și credincioșilor săi, încercând să acopere pe cât posibil necesitățile persoanelor aflate în situații de dificultate, ale persoanelor vulnerabile și ale celor aflați pe paturile de spitale, ș.a.

De același autor

Related Articles