Misiune îndeplinită: la Staţionarul 2 din Reşiţa a fost montată o rampă de acces

Imaginile revoltatoare de la Staţionarul 2 din Reşiţa, în care pacienţii sunt căraţi pe braţe, pe scări , cu căruciorul sau cu targa în spate rămân istorie. În cadrul unităţii medicale, după ani de zile s-a reuşit montarea rampei de acces, atât de necesară pentru transportul pacienţilor în bune condiţii.

Rampa a fost vopsită şi dată în folosinţă rapid. Cadrele medicale şi ambulanţierii sunt încântaţi de această investiţie pentru că nu vor mai fi nevoiţi să care pacienţii pe scări, pe braţe, punându-şi sănătatea în pericol. Cu toţii îi mulţumesc noului manager, Mircea Călin Laza, cel care a reuşit să transforme dorinţa cadrelor medicale în realitate.

Rampa de acces va uşura accesul persoanelor imobilizate către etajele superioare ale Staţionarului 2 pentru a beneficia de internare, ecografii sau EKG iar această investiţie era mai mult decât necesară este de părere managerul Mircea Călin Laza.

Rampa a fost montata cu sprijinul medicului Emil Bunda dar şi a altor cadre medicale care au pus imediat umărul, fără să mai stea pe gânduri.

Pentru o bună desfăşurare a lucrările de reabilitarea a Staţionarului 2 din Reşiţa, mai multe secţii au fost comasate. Pacienţii de pe 3 unităţi importante au fost mutaţi în compartimentul de Interne Cardiologie 2.

Se fac paşi importanţi! La Staţionarul 2 a fost reparat acoperişul iar problema canalizării a fost rezolvată cu ajutorul Societăţii Aquacaraş, ne-a mai declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Mircea Călin Laza.

Vă reamintim că Staţionarul 2 din Reşiţa este în plin proces de reabilitare cu ajutorul fondurilor europene obţinute pentru extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice şi de fluide medicale.

De același autor

Related Articles