[AUDIO] Mirel Patriciu Pascu, noul primar al Bocşei: Consider că am câştigat experienţă şi sunt capabil să pun rotiţele acestui oraş în funcţiune

Mirel Patriciu Pascu a câştigat alegerile locale parţiale din Bocşa. Social democratul a obţinut cele mai multe sufragii, 2.263 din cele 5.380 de voturi valabil exprimate. L-a urmat candidatul independent Gabriel-Eugen Cismăneanţu cu 1.854 de voturi şi liberalul Sorin Perian cu 982 de voturi.

Mirel Patriciu Pascu a ţinut să mulţumească tuturor alegătorilor, tuturor celor care au avut încredere în el şi i-au acordat votul. Social democratul a precizat că la Bocşa nu se va face politică, ci administraţie şi a chemat toţi bocşenii alături de el pentru a reconstrui oraşul.

Pascu declara în campania electorală că pentru el, Bocşa înseamnă acasă. Dacă în perioada în care am păstorit acest oraş nu am reuşit să-mi duc proiectele la bun sfârşit şi nu mi-am făcut treaba pe deplin, acum consider că am câştigat experienţă, că am învăţat şi din greşelile mele şi ale altora şi sunt capabil să pun rotiţele acestui oraş în funcţiune, a afirmat Mirel Patriciu Pascu.

Cetăţenii au avut de ales între cinci candidaţi: Mirel Pascu de la PSD, Sorin Perian de la PNL, Gabriel Tălpeanu de la AUR şi independenţii Eugen Cismăneanţu şi Marian Bocşan.

Amintim că funcţia de primar a oraşului Bocşa a rămas vacantă în luna martie a acestui an, ca urmare a demisiei edilului ales pe 27 septembrie 2020, liberalul Emanuel Dănilă.

De același autor

Related Articles