Minor în stare de inconştienţă, transportat cu elicopterul la spital, în urma unui accident rutier

Un copil de 13 ani, aflat în stare de inconştienţă, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă după-amiaza, între localităţile Deva şi Făget din judeţul Timiş.

Potrivit Poliţiei Timiş, un bărbat în vârstă de 43 de ani conducea un autocamion pe DN 68A dinspre Deva spre Făget, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi un minor de 13 ani, pasager în autoturism, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în urma recunoaşterii efectuate la locul accidentului, s-a constatat că şoferul TIR-ului nu necesita îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului prezenta fractură deschisă la membrul superior, iar unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, prezenta politraumatisme, fiind în stare de inconştienţă. Ceilalţi trei minori, împreună cu mama lor, au fost transportaţi la spital cu autospeciala de transport personal şi victime multiple, iar şoferul autoturismului a fost preluat de către o ambulanţă SAJ.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere şi una SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ cu asistent de la Făget şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Lugoj, iar din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj s-a deplasat autospeciala de transport personal şi victime multiple ATPVM. De asemenea, a fost alertat şi s-a deplasat la locul evenimentului şi elicopterul SMURD Arad.

Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea producerii unui incendiu. 

Agerpres

De același autor

Related Articles