Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc despre DN57: Lucrările sunt de bună calitate şi se fac în regie proprie

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a revenit astăzi în judeţul Caraş-Severin.

Vizita are ca scop verificarea stadiului în care se află lucrările efectuate pe DN 57 Moraviţa – Oraviţa – Nicolinţ.

Aflat într-o vizită de lucru în Caraş-Severin la începutul lunii aprilie, ministrul Transporturilor promitea că lucrările de reabilitare vor începe, în scurt timp, ceea ce s-a și întâmplat.

Potrivit ministrului, lucrările sunt de amploare, de bună calitate, implicarea este masivă, iar toți acești factori vor aduce un rezultat foarte bun, încurajând atât viitori investitori, cât și viitori turiști să tranziteze această zonă cu atât de mult potențial.

Lucrările au început încă din luna aprilie. Se lucrează la structura drumului naţional, astfel încât va creşte şi capacitatea portantă. Lucrările sunt de amploare, de bună calitate şi, foarte important, se fac în regie proprie. Aşa cum spuneam, banii sunt alocaţi de la bugetul de stat, deci nu vor fi probleme legate de alocarea fondurilor. Este foarte important ca şi compania, prin Direcţia regională, să lucreze neîncetat, pentru că, aşa cum am promis, voi veni în vizită pe şantier. Această vizită a fost anunţată, dar voi mai veni, neanunţat, în perioada imediat următoare şi vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate. Implicarea este masivă şi rezultatele se văd, mai ales atunci când această implicare vine şi din partea parlamentarilor din judeţ“, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

DRDP Timișoara, prin Secția Producție Lucrări Drumuri, reabilitează în acest an, un tronson de pe DN 57 între km 153 (Oravița) până la km 177 (limita cu județul Timiș). Lucrările presupun executarea de burdușiri, pe o suprafață de 5000 mp, lucrări de reciclare, pe o lungime de 8 km, și așternerea unui covor asfaltic de 6cm de BA16. Lucrările au început deja pe DN 57, la Oravița, de la intersecția DN 57 cu DN 57B. Au fost executate burdușiri pe o suprafață de 200mp și lucrări de frezare și așternere covor asfaltic pe o lungime de 400 metri liniari (200tone de asfalt, 3000mp).

Deasemenea, ministrul Transporturilor a vizitat și cea mai veche gară din România, gara de la Oravița. Răzvan Cuc a asigurat că în curând vor începe lucrările de reabilitare, lucrări ce vor fi tot în regie proprie.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles