Ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş inspectează calamităţile şi investiţiile din judeţul Caraş-Severin!

Ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş, se va afla astăzi, într-o vizită de lucru în judeţul Caraş-Severin, alături de directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române, Victor Sandu, şi de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

În această dimineaţă, demnitarul va merge în zona Mehadia-Băile Herculane pentru a inspecta cum decurg lucrările privind regularizarea pârâului Belareca, după care va inspecta lucrările de pe pârâul Slatina, care au fost finalizate la sfârşitul anului trecut. Delegaţia condusă de ministrul apelor şi pădurilor va merge apoi la Caransebeş, pentru a vedea lucrările de apărare de pe râul Sebeş, afectate de viitura din 1 mai. În continuare, demnitarul se va deplasa în comuna Constantin Daicoviciu pentru a inspecta regularizarea pârâului Macicaş la Prisaca. Vizita de lucru a ministrului apelor şi pădurilor se va încheia cu o întâlnire, la Reşiţa, cu autorităţile locale dar şi cu silvicultorii din zonă.

Ioan Deneş vine în Caraş-Severin, la invitaţia conducerii organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, fiind al treilea ministru care vizitează judeţul, în decurs de o lună, după ministrul transporturilor, Răzvan Cuc şi cel al agriculturii Petre Daea.

De același autor

Related Articles