Schimbări importante la Spitalul Municipal din Caransebeş! Mihaela Popovici nu mai este, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş. Decizia a fost luată chiar de membrii Consiliului de Administraţie din cadrul unităţii medicale. La această decizie a contribuit şi cuvântul primarului Felix Borcean, nemulţumit de activitatea domnişoarei manager.

„Este o decizie pe care am luat-o în urma faptului că domnişoara manager nu a absolvit cursul şcolii de management şi ar fi trebuit să facă acest lucru de ceva vreme, pot să vă spun că ultimul termen era chiar zilele acestea, 3-5 decembrie şi Consiliul de Administraţie împreună cu mine, am decis demiterea dumneaei. Eu am considerat întotdeauna că prin numirea unui nou manager vor trebui luate nişte măsuri. O gândire managerială ar fi trebuit să ia în calcul eficientizarea cheltuielilor la spitalul din Caransebeş, pentru că acest spital nu poate funcţiona doar din banii alocaţi de Primăria Caransebeş. Dacă găsea soluţii, atunci DA ar fi avut în mine un sprijin şi un partener, din păcate lucrurile nu au stat în felul acesta, s-au făcut concedieri dar s-au făcut şi angajări astfel încât în momentul de faţă nu pot să spun că s-a eficientizat activitatea din punct de vedere financiar la spitalul din Caransebeş”, a precizat Felix Borcean.

Contactată telefonic Mihaela Popovici a precizat că lucrurile nu vor rămâne aşa, mâine va organiza o conferinţă de presă în care va face lumină în această poveste care s-a sfârşit cu acuzaţii grave la adresa ei.

Tot începând de mâine Spitalul Municipal din Caransebeş va vea un nou manger. Octavian Dena, este cel care va ocupa această funcţie. Acesta a fost până în prezent directorul general al societăţii Caromet din Caransebeş.

Daiana Roşca