[VIDEO] [UPDATE] Mascaţii au dat buzna peste hoţii din Reşiţa

8720

Doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului Reşiţa, au fost reţinuţi de poliţişti, în urma unor percheziţii domiciliare.

UPDATE – 24.10.2019

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.


Polițiștii Serviciului de investigații criminale împreună cu cei din cadrul celorlalte structuri operative ale IPJ Caraş-Severin au efectuat 7 percheziții domiciliare, în cartierele Mociur și Govândari, la adresele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale. Trei persoane au fost conduse la audieri, dintre care doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru.

„De la locuințele persoanelor bănuite, polițiștii au ridicat bijuterii din aur și argint, bani, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, precum și obiecte folosite la comiterea faptelor. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați de 24, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”.

Percheziţiile au fost realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin și jandarmi.