Masa de Paşti se distribuie la cantina de ajutor social din Lugoj

Cantina de ajutor social, situată lângă gara CFR din Lugoj, va începe să distribuie cu câteva zile înainte alimentele şi meniul pentru masa de Paşti, beneficiarilor aflaţi în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară, din subordinea Primăriei Lugoj.

Pentru a respecta măsurile igienico-sanitare, alimentele vor fi servite în pachete individuale, iar accesul în cantină va fi restricţionat. Alimentele vor fi ridicate pentru o perioadă de cinci zile.

Joi, 16 aprilie, între orele 11,30 – 14,00 la cantina de ajutor social din Lugoj se va distribui hrana şi meniul de Paşti pentru următoarele zile: joi, vineri, sâmbătă, duminică şi luni. Pachetele cu mâncare vor fi compuse din hrană rece şi un meniu tradiţional de Paşti. Beneficiarii vor avea conserve, mezeluri, brânză, roşii, ardei, iar pentru masa de Paşti vor fi ouă roşii, drob, friptură, sarmale, cozonac şi dulciuri. Accesul în cantină pentru ridicare pachetelor se va face ordonat, doar o singură persoană va putea intra pentru a lua alimentele”, a comunicat Primăria Lugoj. Aşadar, sunt aşteptaţi pentru a le fi distribuite alimentele necesare circa 60 de beneficiari.

De același autor

Related Articles