Managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, nominalizată la premiul pentru asistenţă socială

Intrunire Sindrom Down 1

Managerul Studioului Regional Radio România Reşiţa se numără printre cei 24 de jurnalişti din ţară nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia a II-a. Laura Sgaverdea s-a implicat în ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.

În cadrul campanie “Ajută ca să ajut” a fost renovată şi dotată sala de mese a secţiei de pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, aflată într-o avansată stare de degradare, iar sute de persoane cu o situaţie materială precară au primit alimente, haine şi bani. De asemenea, au fost sprijiniţi locatarii din blocul explodat de pe Aleea Vlădeasa din Reşiţa, pentru a se muta mai repede acasă, dar şi sinistraţii din Serbia, ţară grav afectată de inundaţii. O altă campanie socială derulată de Radio România Reşiţa a fost “Joaca – dincolo de bariere”, iniţiată în scop terapeutic şi de socializare, pentru persoanele care suferă de Sindromul Down.

Pentru a ajunge în finala competiţiei este nevoie de ajutorul dumneavoastră, al ascultătorilor, dar nu numai. Intraţi pe http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_jurnalism4 şi votaţi online, până în data de 22 februarie. În mai puţin de 24 de ore, Laura Sgaverdea a adunat peste 120 de voturi, 20% din numărul total, clasându-se pe locul întâi.

Obiectivul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, ce se va desfăşura în 17 martie, este de a recompensa şi de a pune în valoare asistenţii sociali care au contribuit la rezolvarea problemelor sociale, precum şi de a recunoaşte contribuţia celor care au participat la dezvoltarea asistenţei sociale şi au promovat profesia de asistent social în anul 2014. Evenimentul va avea loc în contextul Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, la Ateneul Roman din Bucureşti, începând cu orele 18.00.

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles