Mamă fără suflet. Şi-a abandonat bebeluşul într-o plasă, în faţa unui bloc

Caz incredibil la Arad, unde un bebeluş a fost găsit abandonat într-o plasă, în faţa unui bloc.

Locatarii unui bloc din Arad au văzut sacoşa, dar nu şi-au dat seama că acolo a fost aruncat un bebeluş decât după două ore, când o femeie a auzit copilul plângând.

Oamenii s-au uitat în plasă şi au rămas înmărmuriţi.

“Aici, după gard, a fost prima dată plasa mare şi, lângă, o plasă galbenă cu poşeta, scutecele, antibioticul… Eu am văzut-o prima data (n.r. – pe mama copilului), dar e verdeaţă mare şi nu i-am văzut numai spatele. Îi dădea să mănânce, cred. Am zis că îi dă maică-sa să mănânce, apoi nu am mai auzit nimic. Apoi am ieşit cu gunoiul şi nu m-am uitat. Era un băieţel în albastru îmbrăcat frumos. Avea cam o săptămână, că avea buburuzele pe faţă, era curaţ era super”, a povestit pentru aradon.ro Mariana, femeia care l-a găsit pe micuţ. Preluat de un echipaj de la ambulanţă, băieţelul a fost dus de urgenţă la spitalul Matern, pentru a fi evaluat medical.

La spitalul Matern, medicii i-au făcut o evaluare rapidă şi au constatat că micuţul este sănătos. După ce a primit îngrijiri, la Matern, unde medicii au stabilit că ar avea în jur de două săptămâni, copilul a fost trimis cu ambulanţa la secţia de pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Arad.

Cazul este cercetat şi de poliţie. Dacă va fi identificată, mama ar putea face chiar şi închisoare, pentru abandon.

Foto: Cristi Cotuna

De același autor

Related Articles