Mai multe străzi din Reşiţa rămân fără gaze naturale

Delgaz Grid a modernizat reţeaua de distribuţie gaze naturale din municipiul Reşiţa.

Au fost înlocuite conductele şi branşamentele pe o lungime de peste 4,5 kilometri. Investiţia depăşeşte 1,2 milioane de lei şi va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi.

Pentru cuplarea la reţea, mâine(11 iulie), între orele 9 şi 15 va fi sistată temporar alimentarea cu gaze naturale pe străzile: Liliacului, Hunedoarei, Roman, Narcisei, Galaţi, Romaniţei, Progresului, Crizantemei şi pe Bulevardul Republicii.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).