Lugojenii se feresc să mai folosească transportul în comun

Meridian 22, societatea care gestionează activitatea de transport public de călători, menţine încă deschise două linii de autobuze din cele cinci pe care le administrează. Funcţionarea transportului în comun este necesară pentru cei din cartierele îndepărtate, precum Mondial – Bocşei, care nu au un alt mijloc de deplasare spre centrul oraşului.

Deşi există restricţii de circulaţie, oamenii sunt nevoiţi să iasă din case pentru cumpărături, procurarea de medicamente şi plata facturilor. Lugojenii au înţeles eforturile care sunt necesare pentru a evita răspândirea virusului actual şi nu aglomerează mijloacele de transport în comun. Numărul călătorilor a început să scadă simţitor în comparaţie cu perioada obişnuită, între staţii nefiind mai mult de aproximativ 20 de persoane într-un mijloc de transport.

Transportul în comun funcţionează fără probleme. Nu sunt aglomeraţii pe traseu. Oamenii respectă măsurile de protecţie. Cele două linii aflate în funcţiune vor rămâne în continuare deschise pentru cei care au nevoie să se deplaseze în oraş”, a comunicat Meridian 22. Autobuzele care ies pe traseu sunt dezinfectate la începutul zilei şi între curse.

De același autor

Related Articles