Lugoj: licitație terenuri pe viitoarea platformă industrială

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că a scos la licitație o nouă
serie de loturi de teren pentru cei care vor să înceapă sau să
dezvolte activități de producție sau de servicii în zona industrială
ce se construieşte pe strada Timişorii.

Loturile sunt disponibile după centrul logistic de pe strada Timișoarei, pe amplasamentul fostului Centru de Încercări a Plantelor, situat vis-a-vis de fostul Liceu Agricol.

Solicitanții mai au la dispoziție doar o săptămână, deoarece înscriererile trebuie făcute până la mijlocul lunii în curs.

Am publicat scoaterea la licitație pentru vânzarea a 7 terenuri pe viitoarea platformă industrială, la ieșirea din municipiu, pe strada Timișoarei. Terenurile sunt destinate exclusiv pentru activități economice, de producție sau servicii. Suprafețele sunt cuprinse între 3-200 și 5.000m² data limită de înscriere a dosarelor este miercuri, 14 iunie, până la ora 11:00. Este o oportunitate pentru mediul de afaceri local. Toate loturile corespund planului urbanistic zonal aprobat de către Consiliul Local încă din 2007”, a explicat Bogdan Bidariu, primarul Lugojului.

Anterior, Primăria a mai vândut șapte terenuri în aceeași zonă.

Administrația locală a anunțat că în prezent este în curs de stabilire firma care urmează să execute lucrările de refacere și extindere a alimentării cu energie electrică, de care depinde punerea în funcțiune a stațiilor de alimentare pentru autobuzele electrice.

În ceea ce privește introducerea rețelelor de apă și canalizare în perimetrul viitoare platforme industriale, la momentul actual proiectarea se află în faza finală și, conform promisiunilor conducerii municipiului, în cursul acestui an, se are în vedere începerea lucrărilor.

De același autor

Related Articles