oferta locuri de munca

20 de noi locuri de muncă sunt disponibile în Caraş-Severin, ofertă ce situează judeţul pe locul trei din coada clasamentului, în ceea ce priveşte posturile vacante. Cele mai multe oferte, 9, sunt în Anina. În municipiul Reşiţa sunt 7 locuri de muncă vacante, în staţiunea Băile Herculane trei posturi, iar în Bocşa unul singur, informează Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Se caută în principal: muncitori necalificaţi, zgravi, ospătari sau bucătari. Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul agenţiei www.ajofmcs.ro.
Timişenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie 575 de posturi vacante. Se caută ingineri, gestionari, administratori de reţea de calculatoare, electricieni, lăcătuşi, şoferi de autobuz şi muncitori necalificaţi.
În Arad sunt vacante 1.220 de locuri de muncă. Marea majoritate sunt accesibile persoanelor cu studii medii, profesionale şi lucrătorilor necalificaţi. Confecţionerii de cablaje auto sunt cei mai căutaţi la nivelul judeţului Arad, în acest moment, după care urmează următoarele meserii: confecţioner-asamblor articole textile, montator subansamble, maşinisţ operator-confecţioner industrial, presator mase plastice, tâmplar, sudor, magaziner, spălător de vase, agent securitate etc.

(Alina Bradaci)