ippTribunalul Caraş-Severin are două posturi de judecător vacante în acest moment. Preşedintele instanţei cărăşene, judecător Rustin Ceasc, a precizat că cele două locuri disponibile există pentru că doi magistraţi au fost detaşaţi de la tribunal la Ministerul Justiţiei şi la inspecţia judiciară, iar că în cursul acestui an se vor face demersurile necesare pentru ocuparea posturilor vacante rămase în urma acestor detaşări.

Acesta a mai precizat că dacă cei doi judecători doresc să revină la Tribunalul Caraş-Severin după ce îşi încheie perioada de detaşare, se va solicita Consiliului Superior al Magistraturii acordarea unor locuri din rezerva aflată la dispoziţia secţiei pentru judecători.

Volumul de lucru la nivelul Tribunalului Caraş-Severin este în creştere, fiind finalizate doar 68% dintre dosarele aflate pe rol la începutul anului 2013. Astfel media încărcăturii pe cap de judecător este de peste 900 de dosare, a mai precizat preşedintele Tribunalului Caraş-Severin, judecător Rustin Ceasc:

1 COMENTARIU

Comments are closed.