Locuri de muncă vacante în Caraş-Severin

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin anunţă în această perioadă 82 de locuri de muncă vacante.

La Reşiţa se caută un agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport, 21 de lucrători comerciali, un operator introducere, validare şi prelucrare date şi 6 vânzatori.

Cele mai multe posturi vacante sunt la Caransebeş, în număr de 33. Se caută un administrator societate comercială, un cofetar, 25 de confecţioneri cablaje auto, un merceolog şi 5 muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor.

La Oţelu-Roşu sunt disponibile 7 locuri de muncă: un asistent personal al persoanei cu handicap grav, 5 montatori, reglori şi depanatori de aparate şi echipamente electronice şi un operator la masini-unelte cu comanda numerica.

La Moldova-Nouă se caută un administrator, 2 asistenti personali al persoanei cu handicap grav, un controlor calitate şi un sofer de autoturisme si camionete.

La Oraviţa se caută un îngrijitor cladiri şi un receptionist, în timp ce la Băile-Herculane sunt disponibile 4 locuri de muncă: două pentru ajutor bucatar şi două pentru camerista hotel.

Cele mai puţine locuri de muncă libere sunt la Anina şi Bocşa, câte unul, unde se caută lucrator comercial, respectiv femeie de serviciu.

Cele mai citite

Related Articles