Locuitorii din Ramna, Barbosu si Valea Pai îşi pot testa astăzi, gratuit glicemia şi tensiunea arterială

Asociatia Diabeticilor din Resita, împreuna cu Lions Resita Kindness desfăşoară astăzi o acţiune de conştientizare şi informare a populaţiei din localităţile Ramna, Barbosu si Valea Pai, cu privire la diabet. De asemenea se va testa gratuit glicemia şi se va măsura tensiunea arterială. Medicul diabetolog, Mihaela Dalea speră ca de data aceasta să fie prezente mai multe persoane, mai ales că la ultima campanie din comuna Farliug, numărul celor interesaţi să îşi verifice starea de sănatate a fost extrem de scazut.

Aceasta este o acţiune de conştientizare şi informare a populaţiei din localităţile Ramna, Bărbosu şi Valea Pai, cu privire la importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos în profilaxia diabetului, boală care este generată atât de stres cât şi de un stil de viaţă nesănătos.

Diabetul este o boală cu o incidenţă foarte mare în rândul populaţiei României, care afectează din ce în ce mai multe persoane, de toate vârstele, iar prin această acţiune cadrele medicale doresc să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte această afecţiune.

Această campanie se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor.

Localnicii din Ramna, Barbosu si Valea Pai sunt asteptati astazi, la Primaria Ramna, între orele 10.00-13.00!

De același autor

Related Articles